حامیان هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات

"وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات"، " وزارت صنعت،معدن و تجارت"، " وزارت علوم،تحقیقات و فناوری"، "مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی"،" معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری"، "مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی"،" مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه"،"موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور"، "سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات" و "سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور" از جمله حامیان این رویداد هستند.

20 شهریور 1403

فراخوان مقاله هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات

دریافت چکیده مقاله هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات با شعار" هوش مصنوعی: کسب و کار، جامعه و دولت آغاز شد.
چکیده‌ی مقاله‌ها در این رویداد باید در یکی از محورهای اصلی علمی_ فناوری، سیاستی_ مدیریتی و اجتماعی_ فرهنگی باشد. ایرانداک در نظر دارد مقاله‌های برگزیده‌ء رویداد را در یکی از نشریه‌‌های علمی-پژوهشی " پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات"، "مدیریت اطلاعات" و "علوم و فنون مدیریت اطلاعات" منتشر و در پایگاه‌های ISC و Civilica و ایرانداک نمایه کند.

20 شهریور 1403

دبیران علمی بخش‌های مختلف هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات منصوب شدند

به گزارش دبیرخانه هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات، طی احکامی دکتر محمد ربیعی، دکتر رویا پورنقی و دکتر علی نعیمی صدیق دبیران علمی بخش‌های مختلف این جایزه معرفی شدند.

13 مرداد 1403

دبیر اجرایی هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات منصوب شد

به گزارش دبیرخانه این رویداد، طی حکمی از سوی دکتر محمد حسن‌زاده، مهندس علی ولی‌زاده ،کارشناس ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دبیر اجرایی هشتمین جایزه ملّی فناوری اطلاعات منصوب شد.

10 مرداد 1403

دبیر علمی هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات منصوب شد

به گزارش دبیرخانه این رویداد، طی حکمی از سوی دکتر محمد حسن‌زاده، دکتر رضا رجبعلی بگلو، استادیار پژوهشکده علوم اطلاعات، گروه پژوهشی علم‌سنجی و تحلیل اطلاعات به عنوان دبیرعلمی هشتمین جایزه فناوری اطلاعات منصوب شد.

10 مرداد 1403

رئیس هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات منصوب شد

دکتر محمد حسن‌زاده به عنوان رئیس هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات منصوب شد.
به گزارش دبیرخانه این رویداد ، دکتر محمد حسن‌زاده رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس ، به عنوان رئیس هشتمین جایزه ملی  فناوری اطلاعات منصوب شد.

08 مرداد 1403

هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات آغاز به کار کرد

به گزارش دبیرخانه جایزه ملی فناوری اطلاعات، هشتمین دوره این رویداد با شعار"هوش مصنوعی:کسب و کار، جامعه و دولت" آغاز به کار کرد.

01 مرداد 1403